.

Вашето творчество

поезия:
проза:

Заглавия, започващи с буква "н"

 • Написа ме, но нищо не изтри
  Написа ме, но нищо не изтри
  Желева - Luna1000
  Душата ми е като бели листи, Да пишеш върху нея почна ти ... И писа .. мачка .. къса листи, но нищо от написаното не изтри. Да пишеш върху мене бях ти позволила, написа болката .. тъгата .. любовта. Защо сега ме късаш? - Нима не знаеш... че мен дълбоко ще ме заболи. И мина доста време от тогава, когато на парчета ме разкъса ти. И уж забравих те напълно вече, но писаното доживот личи.
 • На не шега
  На не шега
  apeychev
  Искам сам да работя - оставете ме, моля - не ща вдъхновение аз!!! Искам сам да работя - по моята воля - не искам аз нищо от вас!!! Искам сам да работя, оставете ми пътя, по който аз сам ще вървя!!! Искам сам да работя - мисълта да размътя - ако трябва и сам да крещя!!! Искам сам да работя - оставете ми място, където самичък да спя! Искам сам да работя... НЕ!...тука е тясно - аз в стая не ща да творя!!! &nbs ...
 • На инж.Пеньо Бобев
  На инж.Пеньо Бобев
  svetlla_k_d
  /9 месеца от смъртта му/ Не намирам покой на душата, не намирам и начин, по който  на света да напомня за Бобев и за волята силна човешка съдбата бе му дала за творчество простор, за жалост бе отнела движения и взор. Какво ли още би направил, ако не бе това...??? И който го познава,  богат е за това. ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ, ДЪЛБОК, ДЪЛБОК ПОКЛОН! 28.11.2005 г.
amg-desen