.

Джусита-ДЕС

Джусита-ДЕС
Рейтинг:
0.00/10 от 0 глас(а)

Печатница Джусита-ДЕС предлага професионално изпълнение на покани, книги, презентации, фирмена кореспонденция, брошури и каталози, листовки, дипляни, плакати и много други рекламни материали.

Освен печат фирмата предлага и редица услуги, свързани със следпечатната обработка - биговане, сгъване, подвързване, рязане, пакетиране, ламиниране, щанцоване, номерация, сух печат (преговане) и др.

Специалистите от Джусита-ДЕС ще ви помогнат от първата до последната стъпка при изготвянето на вашия уникален продукт.

 

За да откликне на завишените изисквания на клиентите си, през 2001 година фирмата закупува първата собствена печатарска машина и започва работа по пълното рекламно обслужване на клиентите, чрез затваряне на производствения цикъл и контролиране на качеството върху изделията на всеки един етап от производството.

 

През 2006 предприема следващата стъпка в своето развитие, като разширява своята производствена база, насочвайки се и към производството на външни реклами. Закупува и съвременна техника за производство на неонови реклами.

 

Дейността е насочена изцяло към пълно рекламно обслужване на клиентите в областта на печатната, сувенирната и външна реклама. От 2004 г. насам фирмата разполага с различни отдели оборудвани с машини, техника и специалисти, осигуряващи абсолютно затворен цикъл в производството на рекламните продукти. Стремежът е да се разширяват възможностите на предлаганите услуги при производството на печатна реклама, както и овладяването на нови технологии при производството на външна реклама.

 

Собствената база и затворения цикъл на производство е гаранция за качествени продукти на разумни цени, без посредник, като печатницата е готова да поеме отговорността за указаното от клиентите доверие.

 

Джусита-ДЕС не дели клиентите си на малки и големи, а проявява сериозно и отговорно отношение както към Вашите визитки, така и към покривните реклами.

 

Освен това печатницата се стреми да постигне максимална бързина в обслужването и да предлага евро стандартите в издателската дейност, с попълнение от ново оборудване и все по-квалифицирани специалисти, за да могат потребителите да получават това, което им е нужно с възможно най-малко изгубено време, било по интернет или телефон.

 • Административен офис:
  София 1000
  ж.к. Надежда, бул. Хан Кубрат № 11
  E-mail: 375500@dir.bg
  Телефони: 02/837 55 00; 02/836 86 25; 0882 506 210; 0894 671 944
  Уеб адрес: http://www.bg-print.eu

Няма въведени коментари!
amg-desen