.

Дедракс

Дедракс
Рейтинг:
0.00/10 от 0 глас(а)

В печатница Дедракс може бъде намерено цялото разнообразие от печатни и книговезки услуги, които се очакват от водеща печатница и мейлинг център.

Специалистите, които работят там, подхождат индивидуално към всеки проект, предлагайки ценово най-ефективния вариант. Производствените отдели работят денонощно, за да осигурят възможно най-бързото изпълнение на всяка поръчка. Списъкът от книговезки услуги непрекъснато се разширява, за да отговори на нуждите на клиентите.

За печатница Дедракс не съществува понятието "стандартен продукт". Хората, които работят там вярват, че всяка поръчка е различна, така както и клиентите са различни и са готови да претворят и най-креативните идеи в готов продукт.

Печатница Дедракс винаги е била пионер във внедряването на последните технологии в полиграфията.

В стремежа си да предлага безкомпромисно качество, Дедракс залага на печатарски машини от утвърдени световни производители - MAN Roland, Muller-Martini, Wohlenberg, MBO, Xeikon, Xerox, Kern и много други. Да бъде водеща печатница е не цел, а непрекъснат процес за Дедракс - постоянните инвестиции и нови печатни и книговезки машини позволяват на печатницата да отговори и на най-високите изисквания на своите клиенти.

  • Административен офис:
    София 1463
    пл. "България" 1, НДК - Печатна база
    Телефони: +359 2 916 6101
    Уеб адрес: http://www.dedrax.com/

Няма въведени коментари!
amg-desen