.

MB International Literary Agency

MB International Literary Agency
Рейтинг:
0.00/10 от 0 глас(а)

В сайта на MB International Literary Agency© ще откриете най-новите заглавия на книги от Италия, които предстои да излязат. Италиански автори, които тепърва ще станат известни или известните писатели от страната на Данте с най-новите си бестселъри.


Български поети и писатели, при нас можете да представите книгите си, които са отнели голяма част от времето ви, в които сте вложили сърцата си и заслужават подобаващо представяне не само в България, но и в Италия. Нашите литературни агенти посредничат в отношенията между писател и издател.


MB International Literary Agency© следи всички литературни конкурси в Италия и ще Ви насочи към най-престижните от тях, ще се погрижи и за превода на творбите Ви.
За нас основен критерий е качеството независимо от жанра. Ние действаме в областите, в които писателите се чувстват слаби, а именно - реализация, промоция, продажби.


Авторите, които избраха MB International Literary Agency© се продават добре в чужбина. Ние работим с почти всички големи литературни агенции на Апенините.

MBIL AGENCY е също и преводаческа агенция. Извършват се преводи на художествена литература, драматургични текстове и на документи от всякакво естество от/на италиански и български език. Разполагаме с преводачи за консекутивен и симултантен превод на бизнес срещи, конференции, конгреси и т.н. Можете да получите предварителна информация като използвате формуляра в сайта за връзка с нас. Ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.

 • Административен офис:
  София 1606
  ул. "Ами Буе" 10, вх.А, ап.28
  E-mail: mbliteraryagency@abv.bg
  Телефони: +359887933712; 029524123
  Факс: +359888369179; 029524123
  Уеб адрес: http://www.mbinternationaliteraryagency.com/

Няма въведени коментари!
amg-desen