.
Правила на форума
Правила на форума

Ако искате да станете част от общността на knigite.com в настоящия форум, вие сте длъжни да приемете и спазвате посочените правила!

1. Всички теми и коментари във форума трябва да са написани на кирилица.

2. Всички теми трябва да отговарят на насочеността на сайта, тоест, да са свързани с книгите и книгоиздаването. Теми от типа "Как сте"; "Да се запознаем"; "Скучно ми е, дайте да си 'полафим'" и т.н. ще бъдат изтривани. Това се отнася и за линковете към спам-сайтове ->игри, в които потребителите печелят точки от кликове на определени линкове.

3. Всички мнения трябва да бъдат публикувани в съответната тема.

4. Публикуваните от вас коментари трябва да се придържат към добрия тон - недопустими са и няма да се толерират коментари с явна политическа, религиозна или порнографска тематика, както и обиди по отношение на пол, раса, етнос, политически, религиозни или сексуални възгледи. Словесните войни между отделни потребители или групи потребители ще доведат до предупреждение, след което и до БАН на провинилите се - по преценка на администраторите.

5. За извършваните чрез форума на knigite.com уговорки, срещи, размени или покупки отговорност носят само и единствено договарящите се помежду си потребители. Администратори, модератори или други лица, свързани с форума или Knigite.com, не са участници в уговорките и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за адреси и други контакти, извън тези, видими в сайта (определени и одобрени от самите потребители). Ограничението важи и за аватарите.

6. Приема се, че всички, които извършват лични уговорки, покупки или размени посредством форума на Knigite.com са запознати с правилата и са съгласни с тях.

7. Недопустимо е публикуването на теми, свързани по какъвто и да е начин с нелегално съдържание - пиратски софтуер, музика, филми и т.н.

8. Обяви и реклами на фирми, други сайтове и форуми се публикуват само след предварително получено (писмено по email) съгласие от администраторите на форума и knigite.com.

9. При системни нарушения на правилата на форума, обиди към администраторите или модераторите или друг тип некоректно поведение към потребителите на форума на Knigite.com, ще бъде наложен БАН на нарушителя/ите - администраторите ще решат дали той ще бъде за определен срок или постоянен.

10. Обръщаме се с молба към потребителите, чиито обяви са дали резултат - намерили са това, което са търсили, подарили или продали са това, което са искали и т.н., да добавят в заглавието на темата си, че тя е приключена, за да се избегне натрупването на неактуални теми. Предварително благодарим!

11. Потребителските имена и аватарите не трябва да противоречат на т.4.


Неспазването на горепосочените правила ще води до триене на постове, теми и БАН на некоректни потребители.

Нека всички да се забавляваме и да си бъдем полезни,а да не се връщаме в детската градина и да се делим на лоши възпитатели и непослушни деца :)

amg-desen