.

AMG Publishing

AMG Publishing
Рейтинг:
7.00/10 от 1 глас(а)

Издателство AMG Publishing е създадено през април 2006 г. Още с първото си заглавие, което излиза през май 2006, то постига голям успех. „Преобразете тялото си за 6 дни“ от Майкъл Търмънд – известния фитнес експерт и диетолог на телевизионното предаване „Пълна промяна“, бързо се превръща в бестселър. И днес книгата е сред най-известните четива по темата за отслабване и постигане на хармонична фигура.

Издателството се специализира в публикуването на заглавия за фитнес и здраве, особено популярни сред които са книгите от поредицата „Men’s Health“. Постепенно то разширява своята издателска програма с издания за личностно усъвършенстване, комуникация между половете и професионално развитие.

Екипът на „AMG Publishing“ вярва, че книгата може на бъде ценен помощник в стремежа към здравословен начин на живот и пълноценни отношения – със себе си и останалите хора!

Заглавия, предлагани от AMG Publishing

Условия за доставка

В knigite.com можете да закупите книги на AMG Publishing с 20% отстъпка от коричната им цена.
При поръчка на 3 книги доставката е безплатна.

Условията за поръчка са следните:

За София:
Цената на доставката е 3 лв., като вие можете да изберете дали да ви изпратим книгите с куриер, или с Български пощи. Плащането се извършва с услугата Наложен платеж. Ще получите пратката в рамките на 3 работни дни след подаване на поръчката.

За страната:
Доставката се извършва с Български пощи и цената й е 4 лв. Плащането става с услугата Наложен платеж. Ще получите пратката в рамките на 4 работни дни след подаване на поръчката.


Ако желаете да получите книгите си с куриер, можете да заявите това при поръчката. Ние ще ви изпратим на имейл адрес точната цена на доставката според населеното място.

Отстъпки на книготърговеца

При покупка на книги от този търговец получавате 20.00% отстъпка!

Заглавия, препоръчани от AMG Publishing

 • Търговски офис:
  София 1528
  бул. "Искърско шосе" 19, ет. 2 Книжна борса "Болид"
  E-mail: office@amgbooks.bg
  Телефони: 02/971 12 13
  Уеб адрес: http://www.amgbooks.bg

Няма въведени коментари!
amg-desen