.

Мириам

Мириам
Рейтинг:
0.00/10 от 0 глас(а)

Издателство МИРИАМ ПЪБЛИШИНГ е създадено през 1996 година. През годините то успя да се наложи като водещо в областта на справочната, мемоарната и езоторичната литература. Издателство МИРИАМ ПЪБЛИШИНГ предлага литература, предназначена за широк кръг читатели с различни интереси, но с една обща черта – любознателността, излизаща извън границите на строгия академизъм, в следните тематични поредици: Акценти, Енигма, Философският камък, Енциклопедия на окултните науки, Оракул, Размисли за всеки ден, Енциклопедия “Митове и легенди”, Енциклопедия “Тайни и загадки”, Приказки и легенди за древни времена.

Много от темите, които издателство МИРИАМ ПЪБЛИШИНГ разработва, са предназначени за аудитория, отворена към предизвикателствата на бъдещето; част от поставяните проблеми се появяват след десетилетия прекъсване, други от тях са изключително съвременни, идващи почти едновременно с най-новите научни открития.

Издателството е създадено и се ръководи от Мария Арабаджиева. То разполага с висококвалифициран екип за издателска дейност, дизайн и предпечатна подготовка. Изданията на издателството се разпространяват чрез търговската система на “АБАГАР ПЪБЛИШИНГ” ЕООД И КЛУБ НА КНИГАТА АБАГАР.

Заглавия, предлагани от Мириам

Условия за доставка

Поръчките се изпълняват с куриерска компания "Спиди" в рамките на 5 работни дни. Доставката се заплаща от клиента.

Плащането се извършва чрез наложен платеж.

Отстъпки на книготърговеца

При покупка на книги от този търговец получавате 10.00% отстъпка!

Няма избрани книги на този книготърговец!
 • Административен офис:
  София 1000
  ул. "Иван Асен ІІ" № 33 (първи етаж)
  E-mail: abagar@clubabagar.com
  Телефони: +359 02 419 75 69; +359 895 713 114; +359 895 713 115
  Уеб адрес: www.clubabagar.com

Няма въведени коментари!
amg-desen