.

Трактатът

от 

AMG Publishing

Трактатът
Рейтинг:
0.00/10 от 0 глас(а)
Автор(и): Робин Адер
Издателство: AMG Publishing
Година на издаване: 2011
ISBN: 978-954-9696-31-8
Брой страници: 408
Формат: 14.5 х 21
Поредица: "Метафизични романи"
Език: български
Тип корица: мека - корична цена: 15.00лв.
Тип литература: Езотерика, духовни учения, религии, тайни и загадки
15.00 12.00лв. - мека корица Добави в кошницата

Преди 2000 години, по времето на Иисус, е написан кодиран документ. Разчитането му днес би променило хода на човешкото развитие.

В продължение на почти две хилядолетия Трактатът омагьосва умовете на философи, поети, инквизитори и равини. Кой е авторът му? Какъв е смисълът му? Защо е бил кодиран?

Същото започва да се пита и палеографът Зак Конъли, когато разбира за документа от мистериозна бележка в полето на една книга. „Пътека към Божието царство” – гласи тя. От този момент Зак Конъли не може да мисли за нищо друго – основната му цел е да намери документа и да докаже автентичността му. Когато обаче желанието му се сбъдва и ръцете му докосват страниците на древния пергамент, той започва да предусеща, че търсенето му едва сега започва – разчитането на древните слова и откриването на техния смисъл се оказва задача с повишена трудност.

Какво е Трактатът – апокрифно евангелие, съдържащо последните думи на Иисус в деня на разпятието му? Ако е така, тогава каква е връзката му с евреите, съхранявали го през вековете, и защо в него изобилстват идеи от древното мистично учение Кабала? Дали Трактатът няма да се окаже откровение за универсални истини, появило се в момент от историята, когато хората са готови да осмислят тези истини и да ги приложат.

Няма въведени коментари!
amg-desen