.

Любовта е сделка

от 

AMG Publishing

Любовта е сделка
Рейтинг:
0.00/10 от 0 глас(а)
Автор(и): Джес Маккан
Издателство: AMG Publishing
Година на издаване: 2010
ISBN: 978-954-9696-22-6
Брой страници: 232
Формат: 14.5 х 21
Поредица: "ТЯ и ТОЙ"
Език: български
Тип корица: мека - корична цена: 12.00лв.
Тип литература: Приложна психология
12.00 9.60лв. - мека корица Добави в кошницата

Как да убедиш един мъж, че печели само ако те спечели„Всяка връзка е сделка – или ти му продаваш обвързване, или той ти пробутва някой номер.” – това е изводът, до който е стигнала авторката на книгата. Джес Маккан не е психолог, а специалист по продажбите. След като прави забележителна кариера в търговията, тя осъзнава и доказва на практика, че ключът към успешните бизнес преговори и щастливите връзки е един и същ – умението да продаваш – стоки, услуги... себе си. Убедете един „клиент”, че вашият „продукт” е най-добрият, най-атрактивният, най-желаният, този, от който той се нуждае най-много, и оттам нататък няма нужда да правите нещо – той ще направи всичко. Въпросът е: „КАК да го накарате да повярва във всичко това?”


Просто приложете тайните на добрите търговци, описани в книгата. Те ще ви помогнат да използвате единственото, което ви е нужно – себе си и своите достойнства, за да откриете, заинтригувате и спечелите желания от вас мъж.


Още в началото авторката казва за кого е предназначена книгата й – за всички жени, които са били зарязвани или са им вързвали тенекия, които не са успявали да определят намеренията на мъжа, да го накарат да се обвърже или да продължат връзката след първоначалния флирт. На всички тях – на тези, които казват: „Проблемът е в него”, Джес отговаря: „Не, проблемът е в теб”. Или си „изгърмяла всичките си патрони” още в началото и не си оставила нищо за после, или си изглеждала твърде отчаяна, или не си знаела какво искаш, или просто всичко ти е наред, но не си преценила правилно интереса на мъжа и си заложила на грешната карта. Проблемът за твоите неуспехи е в теб.


Добрата новина е, че решение има и никога не е късно да променим своята нагласа. За да го постигнат, читателките трябва просто да следват принципите на „любовния маркетинг” в тази книга:


Познавате ли добре „продукта”, който предлагате (т.е. себе си)?

Знаете ли как да го „опаковате”, така че да кореспондира с целите ви?

Къде да откриете потенциалните „купувачи” и как да ги заинтригувате?


Как да изглеждате като личност, която цени високо себе си, а не като отчаяна жена. (Помислете, никой търговец не казва: „Писна ми да търся клиенти, не ми губете времето, затова, моля ви, купете стоката ми). По какъв начин да преставите „продукта си”, така че клиентът да разбере, че се нуждае от него.


И как да сключите „сделката” (каквото и да разбирате вие под „сделка”)?

Няма въведени коментари!
amg-desen