.

Изцеление от извора

от 

AMG Publishing

Изцеление от извора
Рейтинг:
0.00/10 от 0 глас(а)
Автор(и): Дейв Марковиц
Издателство: AMG Publishing
Година на издаване: 1970
ISBN: 978-954-9696-35-6
Брой страници: 256
Формат: 14.5 х 21
Поредица: "Работилница за щастие"
Език: български
Тип корица: мека - корична цена: 12.00лв.
Тип литература: Езотерика, духовни учения, религии, тайни и загадки
Приложна психология
12.00 9.60лв. - мека корица Добави в кошницата

„Вие сте ключът към собственото си изцеление. Вие сте ключалката, която трябва да бъде отключена. Всичко необходимо се намира във вас самите” – това е посланието на „Изцеление от Извора”.

„Колко от вас все преследват целта, наречена добро здраве? Колко книги, семинари, лекарски подходи и лечения сте изпробвали, но все още не сте здрави? Очевидно до настоящия момент все нещо ви липсва.
Време е да престанете да следвате остарели и ограничени идеи, свързани със здравето и лечението на болестите. В своята практика като специалист по интуитивна диагностика съм ставал свидетел на драстични промени в живота на хора, следвали напътствията, за които аз получавам знание в състояние на медитация. Дългогодишна болка може да изчезне само след няколко сеанса, а понякога и след няколко минути. Дори да сте чували за холистичната медицина, едва ли досега тя ви е била представяна точно по този начин.
Здравето е процес, както и животът. То не е крайна цел, към която трябва да насочите усилията си, а по-скоро резултат от един съзнателен живот, т.е. от това да разберете какъв е механизмът на живота, какво липсва и къде и как да запълните празнините. Книгата „Изцеление от Извора” ще ви помогне да го постигнете.“

Няма въведени коментари!
amg-desen