.

CSS3 в примери, заедно със CD

от 

Асеневци

CSS3 в примери, заедно със CD
Рейтинг:
0.00/10 от 0 глас(а)
Автор(и): Сергей Соколов
Издателство: Асеневци
Година на издаване: 2009
ISBN: 978-954-8898-13-3
Брой страници: 328
Формат: 165х235 mm
Поредица:
Език: български
Тип корица: мека - корична цена: 19.95лв.
Тип литература: справочници
университетска литература
софтуер
Интернет
13.97лв. - мека корица Добави в кошницата

Тази книга е предназначена за задълбочено изучаване на CSS. Тя е базирана на най-новата CSS 3 спецификация на консорциума W3C, без да се явява сух и буквален превод на тази спецификация.

В книгата ще намерите над 200 практически примера свързани с използването на CSS в различни сценарии и за различни цели - работа с блокове, текст, изображения, таблици, списъци, хипервръзки, селектори, правила, псевдокласове и псевдоелементи, динамични филтри и трансформации и др. Ще научите кои са стойностите, които може да приема всяко свойство и как правилно да задавате тези стойности. В книгата са разгледани и тези свойства от CSS 3, които до този момент не са реализирани от браузърите. За тях информацията е представена в теоретичен вид.

Заедно с книгата получавате и диск, съдържащ изходните кодове на всички описани в книгата примери.

Изданието е ориентирано към читатели със средно ниво на знания по CSS, като има за цел да разшири и задълбочи тези знания. Вземайки под внимание, че не винаги е лесно да се определи къде точно е границата на това средно ниво, авторът е включил и раздел “Курс за младия боец”. Това е глава, която ще помогне и на начинаещите по-лесно да навлязат в тематиката. Напредналите потребители могат да използват изданието като професионален справочник в моменти на съмнение.

Няма въведени коментари!
amg-desen