.

Контекстна реклама - основи, тайни, трикове

от 

Асеневци

Контекстна реклама - основи, тайни, трикове
Рейтинг:
0.00/10 от 0 глас(а)
Автор(и): Алексей Яковлев , Александър Чупрун
Издателство: Асеневци
Година на издаване: 2008
ISBN: 978-954-8898-09-6
Брой страници: 204
Формат: 165х235
Поредица:
Език: български
Тип корица: мека - корична цена: 19.95лв.
Тип литература: софтуер
Интернет
12.97лв. - мека корица Добави в кошницата

Авторите на тази книга - практикуващи специалисти в областта на Интернет маркетинга, поднасят на читателя своеобразен пътеводител в света на контекстната реклама. В книгата ще намерите:

  • Достатъчна по обем практическа информация, за да можете ефективно да се възползвате от възможностите на контекстната реклама.
  • Практически съвети как да извлечете и анализирате подходящите ключови думи, да съставите убедителни рекламни текстове и целеви страници, как да използвате географско таргетиране.
  • Методи и технологии за тестване, мониторинг и анализ на ефективността на Интернет рекламата.
  • Анализ на методите за проследяване и борба с невалидните (мошенически) кликове - с така наречения кликфрод.
  • и още ...

   Книгата е предназначена за широк кръг читатели и се отличава с оригиналност, дълбочина и цялостност. Има практическа ориентация и може да бъде използвана от всички, които се интересуват от Интернет реклама и особено от контекстна реклама. Ще бъде полезна и на специалисти и консултанти в област­та на маркетинга, PR, информационните технологии, а също и за мениджъри, преподаватели, учащи. Книгата е настолно четиво и за тези, които тепърва започват да се замислят върху ефективността на рекламните кампании и търсят реални методи за повишаване на продажбите чрез Интернет.

Няма въведени коментари!
amg-desen